Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Α' Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Ύστερα από την έκδοση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ( ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-03-2020 ), στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID – 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του, καθώς και με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, της υγείας των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας και με αίσθημα ευθύνης προς τις ευπαθείς ομάδες σας ενημερώνουμε ότι:

Α. Η επικοινωνία με τη Διεύθυνση  μας, θα γίνεται:

  • με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

είτε

  • μέσω fax

είτε

  • με τηλεφωνική επικοινωνία στα αρμόδια τμήματα.

Β. Για ζητήματα των οποίων απαιτείται η φυσική παρουσία, η είσοδος του κοινού θα γίνεται

  • στο γραφείο πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας μας καθημερινά 10:00 με 14:00 αν και εφόσον αυτό είναι αναγκαίο και
  • στα υπόλοιπα γραφεία της Υπηρεσίας μας, ΜΟΝΟ για τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ και ΜΟΝΟ κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ με το αντίστοιχο προσωπικό ασφαλείας , καθημερινά 12:00 με 13:00.

Γ.  Πληροφορίες για συντάξεις μόνο τηλεφωνικά στο τηλ.: 2105241160.

Δ.  Οι υποψήφιοι του ΑΣΕΠ θα γίνονται δεκτοί, με σειρά προτεραιότητας ΜΟΝΟ στο Ισόγειο της Υπηρεσίας μας και ΜΟΝΟ αν προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ.

 

g Xartihs

Comenius Regio ARCA.DIA.logue.

Dialogue: Our path to awareness of our cultural, regional and historical heritage