ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εγγραφή στην υπηρεσία ενημέρωσης (Αρχείο)

Ανάρτηση στοιχείων σχετικών με την εκτέλεση του προϋπολογισμού εξόδων  της Δ/νσης Δ.Ε. Α΄ Αθήνας (Ε.Φ. 1019-206-9920500), τα οποία αφορούν το χρονικό διάστημα 1/6/2020 - 30/6/2020  (αρχείο)

Ανακοινοποιούμε στο ορθό τον οριστικό πίνακα μορίων των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ, έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά την εξέταση των ενστάσεων απ’ το ΠΥΣΕΕΠ. (αρχείο)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΕΤΟΥΣ 2020 (αρχείο)

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί ΕΕΠ/ΕΒΠ, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει τη δήλωση οριστικής τοποθέτησης, να την συμπληρώσουν, να την υπογράψουν και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά από 30/6/2020 έως και 3/07/2020, 3:00μμ, στο mail της ΔΔΕ Α΄Αθήνας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΕΠ/ΕΒΠ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠ/ΚΟΥ
Ο Πίνακας οργανικών κενών καθώς και η Δήλωση οριστικής τοποθέτησης επισυνάπτονται παρακάτω: (Πίνακας) (Δήλωση)

 Αναρτούμε τον οριστικό πίνακα μορίων των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ, έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά την εξέταση των ενστάσεων απ’ το ΠΥΣΕΕΠ (αρχείο)

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών στις 30 Ιουνίου (αρχείο)

2019 - 2020 Α ΦΑΣΗ (αρχείο), (Εγκύκλιος) (αρχείο απολογισμού)

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί ΕΕΠ/ΕΒΠ, αφού συμπληρώσουν τη δήλωση οριστικής τοποθέτησης, να την υπογράψουν και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά από 26/6/2020 έως και 29/06/2020, 3:00μμ, στο mail της ΔΔΕ Α΄Αθήνας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με ΘΕΜΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΕΠ/ΕΒΠ_ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠ/ΚΟΥ
Ο Πίνακας οργανικών κενών καθώς και η Δήλωση οριστικής τοποθέτησης επισυνάπτονται παρακάτω: (Πίνακας) (Δήλωση)

ΜΟΡΙΑ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (αρχείο)

Υποκατηγορίες

Ανακοίνωση για αναπληρωτές - ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί (αναπληρωτές, ωρομίσθιοι) καθώς και το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό - Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό που προσλαμβάνονται στη Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, μέσω όλων των προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, Τακτικός Πρoϋπολογισμός), οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία προσωπικής ενημέρωσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας (https://athena.net.gr/athena/personalinfo/), να εγγραφούν.

Το αργότερο μέχρι και την επόμενη ημέρα από την ανάληψη υπηρεσίας στη Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας, παρακαλούνται όλοι οι προσλαμβανόμενοι εκπαιδευτικοί να ελέγξουν και να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, επιλέγοντας το εικονίδιο «ρυθμίσεις» και στη συνέχεια «Αλλαγή προσωπικών στοιχείων».

Για τυχόν προβλήματα στην εγγραφή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Μηχανογράφησης (τηλ. 210  52 22 281).

 Οδηγίες αλλαγής προσωπικών στοιχείων

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ -ΕΕΠ -ΕΒΠ - ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ -ΕΕΠ -ΕΒΠ - ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ (Αρχείο