ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑνάρτηση στοιχείων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού της Δ/νσης Δ.Ε. Α΄ Αθήνας (Μήνας αναφοράς: IOYNIOΣ 2024) (αρχείο)
Οι εκπαιδευτικοί Ε.Ε.Π - Ε.Β.Π.  της Α΄ Δ.Δ.Ε. Αθήνας καθώς και όσοι έρχονται με απόσπαση στην Α΄ Δ.Δ.Ε. Αθήνας προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν αίτηση για απόσπαση εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ ή τοποθέτηση αποσπασμένων από άλλο ΠΥΣΔΕ θα πρέπει να εγγραφούν, αν δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι, στην υπηρεσία προσωπικής ενημέρωσης της Α΄ Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αθήνας (https://www.athena.net.gr/athena/personalinfo) και στη συνέχεια να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία επιλέγοντας το εικονίδιο ρυθμίσεις (γρανάζι) και στη συνέχεια αλλαγή προσωπικών στοιχείων.

Για τυχόν προβλήματα στην εγγραφή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Μηχανογράφησης (τηλ. 2144069461-462, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 10-07-2024 έως αυστηρά 12-07-2024 και ώρα 10:00 π.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση htpps://www.athena.net.gr/athena/personalinfo/.

Κενά για αποσπάσεις εκπαιδευτικών Ε.Ε.Π - Ε.Β.Π.  εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ και αποσπασμένων εκπαιδευτικών Ε.Ε.Π - Ε.Β.Π.  από άλλο ΠΥΣΔΕ (αρχείο
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απερχόμενου Διευθυντή ΔΔΕ Α΄Αθήνας (αρχείο)
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (αρχείο)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (αρχείο)
ΜΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ (αρχείο)
Μονιμοποίηση εκπαιδευτικών Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας (αρχείο)
6ΤΙ946ΝΚΠΔ-26Ε_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΣΟΧ1_2024 (αρχείο)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ (αρχείο)
_Ανάληψη_υπηρεσίας_εκπαιδευτικών_που_είχαν_διατεθεί_εξ_ολοκλήρου_στην_Πρωτοβάθμια_Εκπαίδευση (αρχείο)

_Ανάληψη_υπηρεσίας_εκπαιδευτικών_από άλλο ΠΥΣΔΕ που_είχαν_διατεθεί_εξ_ολοκλήρου_στην_Πρωτοβάθμια_Εκπαίδευση (αρχείο)
«Ανάληψη_υπηρεσίας_εκπαιδευτικών_Πρωτοβάθμιας_και_Δευτεροβάθμιας_Εκπαίδευσης» (αρχείο)