ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΚΠΓ MAIOY 2022 (αρχείο)

Ανάρτηση στοιχείων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού της Δ/νσης Δ.Ε. Α Αθήνας (Μήνας αναφοράς: Απρίλιος 2022) (αρχείο)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΣΥ (αρχείο)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπεράριθμοι (αρχείο)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΚΠΓ ΜΑΪΟΥ 2022 (αρχείο)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΠΓ ΜΑΪΟΥ 2022 (αρχείο)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (αρχείο)

Ενημέρωση προς εκπαιδευτικούς για Οριστικές Τοποθετήσεις και Βελτιώσεις θέσεων

Οι εκπαιδευτικοί, που έχουν υποβάλει αίτηση για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση, μπορούν να ενημερωθούν για τα μόριά τους στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

H αίτησή τους πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση «Έχει καταχωρηθεί». Τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης δεν συμπεριλαμβάνονται και θα αποδοθούν κατά την επιλογή σχολείων. Θα ακολουθήσει ανάρτηση οργανικών κενών- πλεονασμάτων και πρόσκληση υποβολής αίτησης προτιμήσεων.

Οι εκπαιδευτικοί της Δ.Δ.Ε. Α’ Αθήνας καθώς και όσοι έρχονται με μετάθεση στη Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν αίτηση για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση θα πρέπει να εγγραφούν, αν δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι, στην υπηρεσία προσωπικής ενημέρωσης της Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας (https://www.athena.net.gr/athena/personalinfo) και στη συνέχεια να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία επιλέγοντας το εικονίδιο ρυθμίσεις (γρανάζι) και στη συνέχεια αλλαγή προσωπικών στοιχείων.

Για τυχόν προβλήματα στην εγγραφή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Μηχανογράφησης (τηλ. 2105222281, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Προκήρυξη (αρχείο)

Πρόγραμμα εξετάσεων (αρχείο)

Ανάρτηση στοιχείων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού της Δ/νσης Δ.Ε. Α Αθήνας (Μήνας αναφοράς: Μάρτιος 2022) (αρχείο)

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ (αρχείο)

ΕΝΤΥΠΟ_ΑΙΤΗΣΗΣ (αρχείο)

ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ (αρχείο)

Υποκατηγορίες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022 (αρχείο)