Ενημέρωση προς εκπαιδευτικούς για Οριστικές Τοποθετήσεις και Βελτιώσεις θέσεων

Οι εκπαιδευτικοί, που έχουν υποβάλει αίτηση για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση, μπορούν να ενημερωθούν για τα μόριά τους στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

H αίτησή τους πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση «Έχει καταχωρηθεί». Τα μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης δεν συμπεριλαμβάνονται και θα αποδοθούν κατά την επιλογή σχολείων. Θα ακολουθήσει ανάρτηση οργανικών κενών- πλεονασμάτων και πρόσκληση υποβολής αίτησης προτιμήσεων.

Οι εκπαιδευτικοί της Δ.Δ.Ε. Α’ Αθήνας καθώς και όσοι έρχονται με μετάθεση στη Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν αίτηση για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση θα πρέπει να εγγραφούν, αν δεν είναι ήδη εγγεγραμμένοι, στην υπηρεσία προσωπικής ενημέρωσης της Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας (https://www.athena.net.gr/athena/personalinfo) και στη συνέχεια να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία επιλέγοντας το εικονίδιο ρυθμίσεις (γρανάζι) και στη συνέχεια αλλαγή προσωπικών στοιχείων.

Για τυχόν προβλήματα στην εγγραφή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Μηχανογράφησης (τηλ. 2105222281, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).