20230117Sep sep1

 

20230117Sep sep220230117Sep sep320230117Sep sep4

Ζωγραφική από μαθητές 65ου Γυμνασίου Αθηνών-ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. 2010

Ο θεσμός Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 

  • Καλωσόρισμα:

Καλώς ήρθατε στη σελίδα του Τμήματος Σχολικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Δ.Δ.Ε. Α΄ Αθήνας.

Στόχος μας είναι η υποστήριξη όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητών και μαθητριών,  Εκπαιδευτικών και Γονέων σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η διάδοση και προβολή του επιτελούμενου εκπαιδευτικού έργου και η διασφάλιση υψηλής ποιότητας παρεχόμενης υπηρεσίας, με βάση τις αρχές του κώδικα δεοντολογίας. Παράλληλα, με τον συνεχή εμπλουτισμό, φιλοδοξούμε η σελίδα μας να αποτελέσει ένα ουσιαστικό μέσο ενημέρωσης, με έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση. Ελπίζουμε ότι συνεχώς θα επιτυγχάνουμε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες σας, φροντίζοντας να προσαρμόζουμε τις προσπάθειές μας στις ανάγκες των ενδιαφερομένων, των οποίων την αξιολόγηση επιζητούμε.

Η Υπεύθυνη Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Κοτσιαφίτου Αναστασία

Msc. Φιλοσοφίας και Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΚΠΑ,
Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

    

Υπηρεσίες που προσφέρονται:

  • Ατομική Συμβουλευτική με χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (tests) Επαγγελματικού Προσανατολισμού, όπου κρίνεται αναγκαίο, κατόπιν αιτήματος του Γονέα/Κηδεμόνα στο e-mail της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Α΄ Αθήνας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου θα αναγράφεται: «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Ατομική Συμβουλευτική», με τα στοιχεία του μαθητή, το σχολείο φοίτησης και τηλέφωνο επικοινωνίας των Γονέων, για κλείσιμο ραντεβού με τηλεφωνική προσυνεννόηση. Οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
  • Ενημέρωση Σχολείων (Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων), κατόπιν αιτήματος του Σχολείου στο e-mail (Δ.Δ.Ε.) Α΄ Αθήνας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για καθορισμό συνάντησης με τηλεφωνική προσυνεννόηση.
  • Υποστήριξη εκπαιδευτικών στην ανάληψη και πραγματοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Σταδιοδρομίας.
  • Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, «Ημερών Σταδιοδρομίας», Επισκέψεων.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00΄-2:00΄μ.μ., Τρίτη και Πέμπτη 11:00΄- 5:00΄μ.μ., με τηλεφωνική προσυνεννόηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Χίου 16-18, Τ.Κ. 10438, Μεταξουργείο, 4ος όροφος, 1ο γραφείο αριστερά, τηλ. 210-77.00.690,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ: Σταθμός ΜεταξουργείοΑθήνα (Μετρό Αθήνας - ΓΡΑΜΜΗ Γ2, έξοδος Θ. Δηλιγιάννη ), Πλατεία Καραϊσκάκη.